Praktisk informasjon

AKTIVITETER

Ved påmelding har alle meldt seg på minst en aktivitet.
Vi prøver så langt det går at alle får førstevalget sitt av aktivitetene. Paintball er fulltegna, men om det blir ledig noe går de plassene til de første som meldte seg på med paintball som andrevalg.

Paintball:
Morsom gruppeaktivitet som ligger i skogen bak Bob- og Akebanen. Det vil være med en vert som styrer spillet, og du får alt du trenger av utstyr. Obs – Begrenset antall: førstemann til mølla!
Eget ansvarsskjema må fylles ut i tillegg til det generelle deltagerskjemaet. Lenke til skjema.

Hjulbob:
Hjulbob er sommerens svar på bob. Kjenn adrenalinet bruse i en fartsfylt opplevelse i Nordens eneste bobbane. Dette er en av de mest actionfylte aktivitetene i sommersesongen. Her får du følelsen av opp mot 3G når boben kjører i rundt 100 km/t. Piloten styrer boben, du er passasjer.
Eget ansvarsskjema må fylles ut i tillegg til det generelle deltagerskjemaet. Lenke til skjema.

Hyperakselerator:
Trygt om bord i et svært spesielt kjøretøy, designet av selveste Reodor Felgen, blir dere tatt med på en ellevill reise sammen med Ludvig og Solan, fra toppen av Flåklypa. Her blir det nok av utfordringer underveis, fra turen starter forsiktig inne i Reodor Felgens verksted, til store overraskelser der Reodors helsprøe oppfinnelser kommer godt med. Hvor denne elleville reisen ender gjenstår å se… (Psst… se opp for Slåpen underveis)

Trollfallet:
Trollfallet er for mange en kjent attraksjon i Hunderfossen Familiepark: Trollene har okkupert deler av Eventyrslottet. Prinsessen har blitt fanget og sperret inn i det høyeste av slottets 7 tårn. Prinsen har trollene forhekset til et rådyr og hengt han opp på veggen som et trofé. For å befri prinsessen og prinsen trenger de hjelp av en som er like modig som Askeladden. En som klarer å lure seg forbi alle hindringene og komme opp i det hemmelige rommet aller øverst i Eventyrslottet.
Klarer du utfordringen så brytes trolldommen så prinsessen og prinsen blir fri igjen.
PS: Pass på at du ikke forstyrrer trollene, vær veldig forsiktig og helt stille og ikke rør noe i skattekammeret til trollene!
Aktiviteter i campen:
Her står mingling og andre aktiviteter i fokus! Du kan skyte med pil og bue med konkurransebuer, spille volleyball med stor ball, samle en gjeng for å ha tautrekkingskonkurranse, for å nevne noe.

PÅMELDING

Påmeldingen åpnet 1. mai og er nå stengt.
I tillegg til å ha registrert seg på nettsiden MÅ deltagere ha med signert godkjenning av foresatte for delta.
Viktig å lese nøye gjennom før det signeres!


Paintball


Hjulbob


Foresattes og deltagers bekreftelse på deltagelse


Kontakt Ung i midtdalen

ALDERSGRENSE

Målgruppa til Statement Midtdalen er elever på ungdomstrinnet. Nedre aldersgrense er 8. klasse.

BETALING

Et viktig prinsipp for Statement Midtdalen er at alle skal ha mulighet til å delta. Transport, middag og aktiviteter er derfor gratis. Det er kun for kjøp av kioskvarer at deltagere trenger penger.

VAKTHOLD

Olympiaparken og Hunderfossen Familiepark leverer alle aktiviteter på Statement og de har profesjonelle guider som leder aktivitetene. I tillegg stiller Ung i Midtdalen med egne vakter som er til stede under hele arrangementet.

MAT

Du får servert enkel middag og en flaske mineralvann når du ankommer campen. Vi fyrer opp grillen fra kl. 20.00 og serverer pølser til kvelds frem til aktivitetene er slutt kl. 22.

KIOSK

Olympiaparken har kiosk med salg av brus og godteri for den som vil ha litt påfyll utover kvelden.

TRANSPORT

Bussen har avreise fra Vinstra ungdomsskole kl 14.30. Deretter stopper den på Sør-Fron ungdomsskule og kjører sørover til Ringebu ungdomshus. Husk å skrive på skjemaet hvor du vil gå på fra.
Retur til midtdalen er ca. 22.30-23.00.
Bussen stopper på følgende steder:

• Kvitfjelltunet

• Ringebu skysstasjon

• Frya

• Sør-Fron kommune

• Harpefoss

• Vinstra skysstasjon

• Kvam

REGLER

Alle skal føle seg inkludert og trygge på Statement Midtdalen.

• Alle deltagere må forholde seg til de beskjeder som blir gitt av arrangør og guider.

• Utstyr og område skal behandles med respekt.

• Statement Midtdalen er et rusfritt arrangement. Det er ikke tillatt å medbringe noen form for rusmidler. (Alkohol, snus, tobakk eller narkotika)
Norsk lov gjelder på arrangementet og ellers forventer vi vanlig folkeskikk!