Informasjon til foreldre og foresatte

Statement Midtdalen arrangeres i år for fjerde gang, og i år som i fjor foregår det i Ringebuhallen. I 2018 hadde vi nesten 200 deltagere på arrangementet, og i år er målet at vi skal bikke 200!

Det vil bli satt opp busser som går til og fra arrangementet.

Påmelding

Påmelding

Påmelding starter 1. mai kl 00.00 og går fram til den 13.mai.Ved påmelding fylles deltagers navn, alder, mobilnr.,e-post osv. inn i skjemaet. HUSK å krysse av for transport.

Kiosk

Kiosk

Det er åpen kiosk hele kvelden som selger mat, godteri og brus. Her kan det betales med kort og kontant.

Vakthold

Vakthold

Det er voksne vakter tilstede hele kvelden.

Betaling

Betaling

Transport og alle aktiviteter er gratis. Det eneste deltagerne trenger penger til er kjøp av kioskvarer og mat.

Aktiviteter

Aktiviteter

Så langt kan vi røpe at Eskil Rønningbakken kommer med egen pakourbane. I tillegg er fortsatt Fun House Entertainment vår faste leverandør av aktiviteter. Mer info kommer!
Se program

Aldersgrense

Aldersgrense

Fra og med 8. klasse t.o.m. 3. klasse videregående skole. Statement Midtdalen er for alle ungdommer bosatt i Ringebu-, Sør-Fron- og Nord-Fron kommune.

Regler

Regler

Arrangementet er rusfritt. Det er ikke lov til å benytte noen form for rusmidler på arrangementet. Dette gjelder også tobakk og snus. Det er ikke lov å være beruset ved ankomst til arrangementet eller medbringe rusmidler.Dårlig oppførsel mot andre deltagere eller personer som jobber på arrangementet kan føre til bortvising.Deltagerne må vise respekt for området vi er på og utstyret som blir brukt til aktiviteter og tilbud. Bruk søppelkassene som er plassert utover området.  Ellers følger vi norsk lov og folkeskikk!
Lukk meny